StudioGotley_OurProcess.png
 
Pre-Ipad.png
 

 Concept & Creatie

De fundering van iedere film uit onze handen.


Wij laten ons inspireren door uw visie, werkwijze en waar uw merk voor staat. Iedere goede campagne begint met een duidelijke doelstelling.

000000.jpg&text=+-5.jpeg

 Productie

Een obsessie voor het perfecte plaatje.


Productie wordt aan de hand van het concept volledig op maat samengesteld.
In deze momentopname voeren crew en acteurs met unieke locaties, licht en rekwisieten een ingewikkeld schouwspel op om zo het perfecte beeldmateriaal te oogsten.

 
Camera.png
iMac.png
 

 Post-Productie

Het resultaat van precies passende puzzelstukjes.


Het product van nauwkeurig selecteren, polijsten en samenvoegen van beeld en geluid. Het is hier dat de film voor de tweede keer geschreven wordt. Met oog voor vakkundige Sound- & Motion Picture werkprocessen zetten wij op gestroomlijnde wijze uw eindproduct in elkaar.

000000.jpg&text=+-5.jpeg
 

 Color Grading

Beelden spatten van het scherm.


Of het voor een van onze projecten is of dat we met extern materiaal te werk gaan, onze ‘Color Graders’ zorgen dat de stijl, balans en kleuren van het beeldmateriaal er op ieder apparaat er adembenemend uit zien.

 
ColorPop2.png
Violin.png
 

 Soundtracks

De juiste noot op het juiste moment, dat maakt het verschil


Juist omdat we goed snappen wat van belang is bij de verschillende elementen in onze films, compeneren we vol trots onder elke productie ook een originele soundtrack

Beluister hier onze soundtracks

000000.jpg&text=+-5.jpeg

 Visual Effects

Met een beetje Computer Magic maken wij al uw wildste fantasieën werkelijkheid.


Durven dromen is het leukste en belangrijkste aspect bij het maken van een aangrijpende commercial. Mensen houden van een uitdaging. Wanneer het onmogelijke gebeurt rest de vraag; ‘Hoe doen ze dat?!’

 
 
VFX.png