StudioGotley_OurProcess.png
 
neven-krcmarek-145603-unsplash copy-squashed.jpg

ONS PROCES

Natuurlijk komen we eerst langs voor een kop koffie en goede service. 
Maar wat we daarna doen zal u pas echt doen opkijken.


DE WERKPROCESSEN

Concept
 

CONCEPT & CREATIE

De fundering van iedere film uit onze handen.
Wij laten ons graag inspireren door uw visie, werkwijze en waar u voor staat. Iedere goede film begint met een duidelijke doelstelling.

 

DE PRODUCTIE

Een obsessie voor het perfecte plaatje.
Tijdens de productie die aan de hand van het concept volledig op maat samengesteld wordt, oogsten we alleen het beste materiaal met onze expertise van het filmvak.

Productie
Post Productie
 

DE POST-PRODUCTIE

Het resultaat van precies passende puzzelstukjes.
Het product van nauwkeurig selecteren, polijsten en samenvoegen van beeld en geluid. Het is hier dat de film voor de tweede keer geschreven wordt. Met oog voor vakkundige Sound- & Motion Picture werkprocessen zetten wij op gestroomlijnde wijze uw eindproduct in elkaar.

ADDITIONELE WERKPROCESSEN

 
 

COLOR GRADING

Beelden spatten van het scherm.
Of het voor een van onze projecten is of dat we met extern materiaal te werk gaan, onze ‘Color Graders’ zorgen dat de stijl, balans en kleuren van het beeldmateriaal er op ieder apparaat er adembenemend uit zien.

Blackmagic-DaVinci-Resolve-Mini-Panel-Review-700x500.jpg
Soundtrack.JPG.jpeg
 

ORIGINELE SOUNDTRACKS

De juiste noot op het juiste moment, dat maakt het verschil
Juist omdat we goed snappen wat van belang is bij de verschillende elementen in onze films, compeneren we vol trots onder elke productie ook een originele soundtrack

 

VISUAL EFFECTS

Met een beetje ‘Computer Magic’ maken wij al uw wildste ideeën en fantasieën werkelijkheid. Durven dromen is het leukste en belangrijkste aspect bij het maken van een aangrijpende commercial. Mensen houden van een uitdaging. Wanneer het onmogelijke gebeurt rest de vraag; ‘Hoe doen ze dat?!’

VFX